VACATURES VRIJWILLIGERS

FOTO Job_Baan Beschikbaar

Nu gezocht:

 1. 2 programmeurs (web developers)
 2. webdesigner
 3. 2 app-ontwikkelaars (app developers)
 4. 2 fondsen- en sponsorwervers, crowdfunders*
 5. 3 cartoonisten / tekenaars
 6. collagekunstenaar 
 7. grafisch ontwerper
 8. grafisch ontwerper voor video-animaties
 9. filmrecensenten** 
 10. (web)redacteur / corrector van filmrecensies
 11. video editor / bewerker van filmpjes 
 12. manager (functie VERVULD)
 13. personeelsfunctionaris / HRM manager (functie VERVULD) 
 14. juridisch medewerker
 15. 2 marketing en communicatie medewerkers (zonder functieomschrijving, voor open sollicitaties)
 16. SPECIAAL PROJECT: Vacaturetekst Vredesexpeditie

Wie ben jij?

Je hebt aantoonbare affiniteit met film, inhoud en vernieuwing. En, dat spreekt vanzelf, met Visie, Standpunt en Missie van Per Film Wijzer.

Je studeert of bent afgestudeerd aan, bijvoorbeeld, een ROC, Hogeschool voor de Kunsten, Academy for Digital Entertainment, Filmacademie of soortgelijke opleiding(en). Of je hebt gewoon de “Universiteit van het leven” doorlopen en je eigen talent ontwikkeld. 

Klik voor een beschrijving op de links van de bovengenoemde vacatures.

* Met provisie, zie hierna.

** Voor veelkijkers-recensenten die films willen beoordelen en hun Recensies willen publiceren, is in principe onbeperkt plaats. 

Denk je buiten de genoemde functies om iets goeds voor veelkijkers.nl te kunnen betekenen, neem dan gerust ook contact op. 

LET OP!: Vacatures nrs. 1, 2, 3 en 4 staan ook open voor stagiaires. Kijk hier

** Per Film Wijzer: Als je iets leert, verplaats je jezelf vooruit **

Kansen

Goede ideeën, waardevolle initiatieven en het geven van kansen – dát is waar Per Film Wijzer in gelooft. Net als in een creatieve, inspirerende en stimulerende kruisbestuiving. Daarom bieden we jou de kans om jouw ideeën en waarde aan de onze toe te voegen, synergie te creëren en zo een groot publiek te laten zien wat je in huis hebt, wat je verbeeldingskrachten, kennis en kundes zijn!

Ondertussen spek je natuurlijk ook je portfolio en/of cv…

Wij leggen je graag nader uit hoe wij met jou een win-win situatie denken te bereiken.

Doelen

Als medewerker kun je meewerken aan verschillende projecten en je, mede afhankelijk van je functie, bijvoorbeeld gaan inzetten voor een of meer van de volgende doelen:

 • het meebouwen aan een professionele website gericht op alle filmtheaters
 • integratie van een recensie-tool in de website, waardoor veelkijkers filmtips kunnen geven
 • ontwikkeling van een online-tool voor film dating
 • creatie van handige apps, bijvoorbeeld voor de verkiezing van de jaarlijkse Veelkijkers Film Top 10 
 • het bedenken en/of ontwerpen van, onder meer, animaties. Evt., afhankelijk van de (niet-)beschikbaarheid van een andere grafische medewerker, ook van aansprekende, oogstrelende en wervende reclame-affiches en promotiekaarten, advertenties, verduidelijkend web-beeld en beeld bij persberichten. Evt. ook ‘eye candy’ voor presentaties 
 • het tekenen van cartoons over (delen van de) inhoud van films en gebeurtenissen in de filmwereld 
 • het maken van pitches en promotievideo’s
 • het organiseren van de Veelkijkers Film Top 10 met prijsvraag 
 • de start-from-scratch voorbereiding van een filmprijs-evenement met prijsuitreikingen 
 • verzorging van de communicatie en publiciteit die daarmee gepaard gaat, zoals het maken van plannen en schrijven van persberichten
 • filmliefhebbers in het algemeen anders-dan-anders nieuws aanreiken uit de filmwereld en over “de betere films”
 • operatieve (technische) hulp bij filmvertoningen en lezingen over films en/of assistentie bij adviesgesprekken over de betere films door onze film-nerd/veelkijker
 • juridische, journalistieke, strategische en communicatie-advisering 
 • de voorbereiding van een Film-quiz voor en/of door veelkijkers 
 • onderzoek naar de mogelijkheden van en, indien aanwezig, verwezenlijking van een kortingskaart voor veelkijkers. 

Je werkt mee aan het opzetten en uitvoeren van projectvoorstellen en/of de communicatie ervan. Werk bij veelkijkers.nl is creatief en inhoudelijk uitdagend en vraagt dus om een fantasierijke en ondernemende houding. 

** Per Film Wijzer zet kijken om in ZIEN **

Onderzoeken

We noemden al het onderzoek naar de mogelijkheden van een kortingskaart voor veelkijkers. Combinatie van je functie met een of meer andere onderzoeken zijn ook bespreekbaar. Evenals voorstellen om alleen een of meer onderzoeken te doen. 

Vrijwillige handen uit de mouwen

Begeleiding

Per Film Wijzer biedt begeleiding door de Founder die tevens algemeen leider en content manager is. Hij is een dubbel hoogopgeleide visionaire, vernieuwende jurist, journalist en reclamemaker, met verschillende prijzen op zijn naam, bijvoorbeeld van Ideas Waiting To Happen. Ook is hij in het bezit van een onderwijsbevoegdheid. Daardoor kan hij je niet alleen in je kracht zetten maar ook nieuwe, vaak onvermoede, creatieve krachten bij je aanboren en helpen die te ontwikkelen. 

Waarom Per Film Wijzer?

☑ Per Film Wijzer slijpt de geest 

☑ Per Film Wijzer / Veelkijkers.nl heeft democratische leer-/werkplekken, zodat verrijkende informatie van de top met alle medewerkers wordt gedeeld 

☑ Werken bij een social enterprise, met een bedrijfsmatige aanpak

☑ Een dynamische, creatieve media-onderneming

☑ Een enthousiast, gepassioneerd en ambitieus medewerkersteam dat sterk gelooft in het uitdagende concept, de noodzaak en de toekomst daarvan

☑ Veel eigen verantwoordelijkheid, ruimte voor input, flexibele werktijden

☑ Voldoening! Door het zelf kunnen zijn én aanvullen van een goede kracht in de wereld.

** “When you’re young, you think good meetings are not so important because many people will follow that connect too.
But later you must say that it wasn’t so”.
[In de film “Before sunset”, scenario: Richard Linklater, Julie Delpy & Ethan Hawke, regie: Linklater, VS 2004]

WERKWINST: Voordelen en vergoedingen

Mogelijkheden om je talent, kennis, vaardigheid en creativiteit aan te spreken, te onderhouden, te ontwikkelen en valoriseren. Dat wil zeggen: je kunde tot maatschappelijke waarde brengen door die om te zetten in producten, processen of diensten waar redelijker- en rechtvaardiger-wijs behoefte aan is. En bij ons: voor een groot publiek.

LET OP!: Veelkijkers.nl is een start-up, dus “de klei kan nog gekneed worden” en dat maakt een instap extra interessant! Natuurlijk kun je dan tegelijkertijd, vanaf de start, meewerken aan een goede Missie en dus aan een goed gevoel. 

Wat voor “goed gevoel”? 

Bij veelkijkers.nl draait alles om het ontdekken, bewaren, beschermen, bevorderen en ontwikkelen van goede INHOUD. Daar een rol in spelen schenkt je het gevoel dat je van betekenis kunt zijn om de wereld een stuk beter achter te laten dan je die aantrof. (En wij van Per Film Wijzer / Veelkijkers.nl, die wel eens “een blauwtje” hebben gelopen, weten dat het beter is te hebben geprobeerd en verloren, dan niet te hebben geprobeerd. – Bovendien weten wij heel zeker dat je ook kunt winnen!). 

De functie van vrijwilliger wordt niet financieel gecompenseerd. Naast de voldoening die “een bijdrage leveren” geeft, bieden we uitdaging en leer- en ontwikkelingsmogelijkheden, verantwoordelijkheid, boeiende contacten en een gemotiveerd team van vrijwilligers, waaronder professionals. Werk van andere medewerkers, inclusief de top, wordt openhartig met de groep gedeeld, zodat leren, ook buiten je eigen gebied, en “kruisbestuivingen” binnen bereik komen. Dat biedt nieuwe inzichten, samenwerkingen en carrièrekansen.

Verder krijg je kansen om te laten zien wat je waard bent in een uitdagende concurrentiestrijd met andere filmprojecten.

Op termijn… wie weet?!…

Bovendien: Tips en uitnodigingen voor leuke en interessante beurzen en evenementen. En kansen om de filmsector (beter) te leren kennen en je netwerk uit te breiden! Wie per jaar meer dan 156 uur vrijwilligerswerk verricht kan mogelijk in aanmerking komen voor een premie van € 250, onbelast. Evt. ook kostenvrij gebruik van een Apple computer met internetverbinding. Verdere voordelen: afhankelijk van fondsenbijdrage(n). *Voor de fondsenverwerver: provisie! Iedereen: gratis naar de film! Nog verder: alle vrijwilligers zijn verzekerd tegen ongevallen, diefstal en aansprakelijkheid, en voor rechtsbijstand. 

Mogelijk, net als eerder, tussen 10 sept. – 10 okt. GRATIS duurzaam reizen voor alle vrijwilligers! Met trein (1e klas), tram, metro en de bus, OV-fiets, OV elektrische fiets, OV elektrische scooter, en Greenwheels deelauto. Zo-nodig ook naar het buitenland… Dan verder ook gratis toegang tot NS International lounges, NS fietsenstallingen, Q-park P+R terreinen en werk- en vergaderlocaties van de Regus Business Lounges.

Last, but not least, biedt Per Film Wijzer je het meest vooruitstrevende vrijwilligerscontract wat er is. Daar scheppen wij eer in !

Locatie(s)

Per Film Wijzer bevindt zich in Mediastad Hilversum, dicht bij een natuurgebied. (En een wandeling door rustgevend groen is de kortste weg naar creativiteit…).

Wij werken ook bij Filmtheater Hilversum, Good2Connect en Media Werkplaats Hilversum.

Thuiswerk is mogelijk.

** Per Film Wijzer creëert waarde **

Interesse?

Neem dan hier contact op. Vertel wat je motiveert en sluit zo mogelijk a.j.b. enkele afbeeldingen of ander werk bij en/of een goed idee, of voeg een link naar je eigen site toe. En je CV of Resumé. 

Voor extra informatie over de werkmogelijkheden kun je contact opnemen met Martin van Brakel via algemeen nummer: T 035 – 78 50 345.

E-mailadres voor vragen en reacties: vragen@veelkijkers.nl .

VACATURES: OPENINGSPAGINA

VACATURES STAGIAIR(E)S

Triple A-vignet (samengesteld door - alleen - veelkijkers)
Triple A-vignet (samengesteld door – alleen – veelkijkers)
Advertentie