VACATURES: FONDSEN- EN/OF SPONSORWERVERS, CROWDFUNDERS (2)

Eye-Opener** Veelkijkers.nl: Van delen word je rijk **

Taakomschrijving: Fondsen zoeken, fonds- en subsidieaanvragen doen, en evt. anderszins de financiering regelen en sponsors werven voor een website voor filmliefhebbers: concept-site www.veelkijkers.nl (wordt nu achter de schermen geprofessionaliseerd). Mogelijk ook: crowdfunding. Voor internetten is evt. een Apple iMac computer beschikbaar.

Aantal beschikbare plaatsen: 2.

Werkgebied / Activiteit: Kunst & cultuur, fondsenverwerving.

Werktijden: In overleg zo goed als zelf te bepalen.
Werkuren: 1 – 4 uren per week.

Start: Zo spoedig mogelijk.

Bijzondere voorwaarden: Kennis van fondsenverwerving en/of subsidies aanvragen en/of sponsorverwerving en/of crowdfunding.
Liefst ook passie voor films en inhoud.
Niet roker. 

Inwerkmethode en samenwerking: Beschikbaarstelling Fondsendisk, bronnen voor subsidies en; persoonlijk overleg: face-to-face, telefonisch en per e-mail. Zo-nodig of desgewenst begeleiding door een creatieve, visionaire en vernieuwende kunstenaar, jurist, journalist en reclamemaker, en prijswinnaar van Ideas Waiting To Happen, die je, zo-nodig, in je kracht kan zetten én nieuwe, vaak onvermoede ideeën kan aanboren. 
Zo’n tien jaar voordat de Berlijnse Muur viel, zei hij al dat die binnen weken zou verdwijnen als het volk haar angst zou overwinnen en dat zou willen (maar hij werd niet geloofd). Toen nog niemand het erover had, opperde hij in gesprekken al het idee voor een proces tegen de plaatsing van kruisraketten, met kernkoppen erop, in Nederland. Bovendien ontving hij een bedankbericht dat de partnerorganisatie waar hij in ’t eerste uur voor koos, en die zo’n proces ging voeren, indirect winnaar is geworden van de Nobelprijs voor de Vrede 2017 door hoofdorganisatie International Campaign to Abolish Nuclear Weapons (ICAN. Vergelijk: “YES, WE CAN”). Dat, vindt hij, schept verplichtingen…  

Scholing: WO, HBO of MBO denk- en werkniveau.

WERKWINST:
Kijk voor voordelen en vergoedingen hier: VACATURES VRIJWILLIGERS .
Interesse?
Kijk dan op diezelfde web-pagina.LOGO Per Film Wijzer

** Per Film Wijzer agendeert: films als rechtsbron **

** Veelkijkers.nl slijpt de geest **

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s