VACATURE: VIDEO EDITOR / BEWERKER VAN FILMPJES

 

PFW_logo VeelkijkersNL Oog_Groen_Helft klein

      ** Veelkijkers.nl: Meer oog voor u **

Taakomschrijving: Bewerken of maken van videofilmpjes voor de promotie van filmwebsite www.veelkijkers.nl (concept-site die nu, achter de schermen, wordt geprofessionaliseerd). Dit op die site zelf en via andere kanalen zoals, bijvoorbeeld, YouTube. Het, mede op aanwijzingen van een creatief, veranderen, parodiëren, monteren en soms ook voorzien van bestaande filmpjes van (nieuw passende) ondertiteling. Zelf creatief? Dan is er zeker ook plaats voor eigen ideeën en creaties. Voor internetten is evt. een Apple Imac-computer beschikbaar.

Aantal beschikbare plaatsen: 1.

Werkgebied / Activiteit: Kunst & cultuur, Video en Design.

Werktijden: In overleg zo goed als zelf te bepalen. Het kan desgewenst ook in de avonduren. Start: Zo spoedig mogelijk.
Werkuren: 3 – 4 uren per week.

Bijzondere voorwaarden: Liefst met interesse in films en passie voor inhoud. Je hebt een sterk gevoel voor vorm, denkt inhoudelijk mee in het proces en werkt proactief. Niet roker.

Inwerkmethode en samenwerking: Persoonlijk overleg: face-to-face, telefonisch en per e-mail. Ideeën-samenwerking met een creatieve, visionaire en vernieuwende kunstenaar, jurist, journalist en reclamemaker, en prijswinnaar van Ideas Waiting To Happen, die je, zo-nodig, in je kracht kan zetten én nieuwe, vaak onvermoede ideeën kan aanboren. 
Zo’n tien jaar voordat de Berlijnse Muur viel, zei hij al dat die binnen weken zou verdwijnen als het volk haar angst zou overwinnen en dat zou willen (maar hij werd niet geloofd). Toen nog niemand het erover had, opperde hij in gesprekken al het idee voor een proces tegen de plaatsing van kruisraketten, met kernkoppen erop, in Nederland. Bovendien ontving hij een bedankbericht dat de partnerorganisatie waar hij in ’t eerste uur voor koos, en die zo’n proces ging voeren, indirect winnaar is geworden van de Nobelprijs voor de Vrede 2017 door hoofdorganisatie International Campaign to Abolish Nuclear Weapons (ICAN. Vergelijk: “YES, WE CAN”). Dat, vindt hij, schept verplichtingen…  

Scholing: Editor met, bijvoorbeeld, Final Cut Pro en/of iMovie skills en de vaardigheid om verhalen kort te kunnen verbeelden. (Foto/Video)Grafische, creatieve en/of communicatieve en/of journalistieke achtergrond. MBO, HBO of WO denk- en werkniveau. In staat tot het creëren van aansprekende en wervende “eye candy”.

WERKWINST: 
Kijk voor voordelen en vergoedingen hier: VACATURES VRIJWILLIGERS . 
Interesse? 
Kijk dan op diezelfde web-pagina. 

** Veelkijkers.nl: Het betere filmwerk **

Let it grow, let it grow. Let it blossom, let it flow