VACATURE: GRAFISCH ONTWERPER VOOR VIDEO-ANIMATIES

PFW_logo VUURTOREN_Oranjerood Nachtblauw Geel Zeegroen

** De KRACHT van VeelKijkers: Veelkijkers zien meer **

Taakomschrijving: Ontwerpen van video-animaties voor filmwebsite www.veelkijkers.nl (concept-site die nu, achter de schermen, wordt geprofessionaliseerd). Mogelijk ook inschakeling voor aansprekende en wervende reclame-affiches en promotiekaarten, advertenties, iconen voor apps, verduidelijkend web-beeld (o.a. vignetten), beeld bij persberichten, en pictogrammen.

Voor internetten is evt. een Apple Imac-computer beschikbaar.

Aantal beschikbare plaatsen: 1.

Werkgebied / Activiteit: Kunst & cultuur, Design.

Werktijden: In overleg zo goed als zelf te bepalen. Het kan desgewenst ook in de avonduren.
Werkuren: 3 – 4 uren per week.

Start: Zo spoedig mogelijk.

Bijzondere voorwaarden: Wij zoeken een maker van video-animaties die voor het beeld van veelkijkers.nl wil streven naar dat wat de designers van auto’s betekenen voor Tesla en de designers van computers voor Apple.
Liefst met interesse in films en passie voor inhoud.
Niet roker.

Inwerkmethode en samenwerking: Persoonlijk overleg: face-to-face, telefonisch en per e-mail. Ideeën-samenwerking met een creatieve, visionaire en vernieuwende kunstenaar, jurist, journalist en reclamemaker, auteur van een ondernemingsplan voor een internationale Foundation for Peace Advertising, en prijswinnaar van Ideas Waiting To Happen, die je, zo-nodig, in je kracht kan zetten én nieuwe, vaak onvermoede ideeën kan aanboren.  Zo’n tien jaar voordat de Berlijnse Muur viel, zei hij al dat die binnen weken zou verdwijnen als het volk haar angst zou overwinnen en dat zou willen (maar hij werd niet geloofd). Toen nog niemand het erover had, opperde hij in gesprekken met mensen al het idee voor een proces tegen de plaatsing van kruisraketten, met kernkoppen erop, in Nederland. Bovendien ontving hij een bedankbericht dat de partnerorganisatie waar hij in ’t eerste uur voor koos, en die zo’n proces ging voeren, indirect winnaar is geworden van de Nobelprijs voor de Vrede 2017 door hoofdorganisatie International Campaign to Abolish Nuclear Weapons (ICAN. Vergelijk: “YES, WE CAN”). Dat, vindt hij, schept verplichtingen. 

Scholing: (Foto/Video)Grafisch, creatief en/of communicatief en/of journalistiek. MBO, HBO of universitair denk- en werkniveau. In staat tot het creëren van “eye candy”.

WERKWINST:
Kijk voor voordelen en vergoedingen hier: VACATURES VRIJWILLIGERS .
Interesse?
Kijk dan op diezelfde web-pagina.

** Per Film Wijzer zet kijken om in ZIEN **

Nederlands Instituut Beeld en Geluid, Hilversum, The Netherlands

Let it grow, let it grow. Let it blossom, let it flow

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s