FILMCLUBS

LOGO Per Film WijzerNóg wijzer en slimmer worden?

FILMCLUBS

• Maandelijks GRATIS TIPS over films die bij uw doelgroep passen. Voor, bijvoorbeeld, ontroering, inspiratie, aanscherping en toerusting voor debat. Maar ook voor plezier.
Of om sneller een taal, en de omgangsvormen en gewoontes van een volk te leren.
• Samen met geestgenoten, lotgenoten of begeleiders naar een HOOFDFILM.
• Meedoen aan NABESPREKINGEN en kans maken op leuke PRIJZEN.


Prettige plaats: Een Filmtheater bij u in de buurt. 

 

De Filmclubs van Per Film Wijzer / Veelkijkers.nl zijn een laagdrempelige en comfortabele manier om samen naar de film te gaan. Vooraf en/of daarna, onder het genot van een ontspannend drankje en in een prettige ambiance, kunt u dan netwerken, kennis delen, nieuwe inzichten verwerven en inspiratie opdoen.

FOTO Eye Opener_Ideeen_Filminzichten_images** Veelkijkers.nl Filmclubs: ‘Lekker’ eye-opening ! **

Wisselende veelkijkers verzekeren de betere filmkeuze. Bij de nabespreking brengen zij een thema in; via een vraagstelling, presentatie of andere aanzet tot discussie. Door inhoudelijke bijdragen uit de groep wordt daar dan waardevol sociaal kapitaal van gemaakt. Zo combineren u en Per Film Wijzer / Veelkijkers.nl een goede film met het delen van ideeën, wijsheid en plezier: vreugde van het leren kennen van nieuwe mensen, van het verdiepen van bestaande contacten, of van het verzetten van gedachten.

Kortom, delen is slim want maakt je rijk! En Filmclubs zijn 5V: Vriendschappelijk, Verhelderend en ook vaak Verrassend, Verrijkend en Verrukkelijk! 

Eye Love You

Ook plezierig: Eén keer per seizoen wordt er ook een Prijsvraag gehouden. Wie dan de beste nieuw ontdekte Eye-Opener* uit een Filmclub-film deelt, wint een van de vijf Eye-Openers Prijzen

(Kijk voor een definitie van “Eye-Openers” hier).

Wenst u ook een Filmclub van, door, voor en met uw doelgroep?
Geef uw idee hieronder door!

Plaats een reactie