VEELKIJKERS FILM TOP 10: UITLEG

UITLEG

Voor het maken van de Veelkijkers Film Top 10 telt alleen de stem van veelkijkers. Hun beste-films-keuzes volgen uit het vissen in een vijver waarin al een voorselectie is gemaakt van ‘de betere films’: het aanbod van de filmtheaters (filmhuizen).

Zie hier de lijst met Alle Films van het afgelopen jaar. (Die staat in het ‘DOWNLOADS’-gedeelte van deze site). 

‘Triple A’

Per Film Wijzer houdt niet van “Spielerei”. Daarom willen wij een zo goed mogelijke Film Top 10 realiseren, ‘Triple A’ (AAA) en gemaakt door… wie het kunnen weten.

Triple A-vignet (samengesteld door - alleen - veelkijkers)

Triple A-vignet (samengesteld door – alleen – veelkijkers)

Prijzen

Bent u oordeelkundig, wilt u een filmgids zijn voor anderen en straks kans maken op een prijs? – Doe dan mee aan de Prijsvraag voor verkiezing van de Veelkijkers Film Top 10. 

TIP: Noteer de door u gespotte beste films maandelijks hier op een Memo-lijstje. Dan kunt u aan het eind van het jaar gemakkelijk de allerbesten uitkiezen en inzenden! Zo wordt het maken van uw Top-3 betrouwbaarder en “een fluitje van een cent”! 

LET OP ! : Aan veelkijkers wordt door bioscopen het meest verdiend. Daarom kan Per Film Wijzer ook wat terug doen. Hoe meer veelkijkers zich aanmelden, hoe meer mogelijkheden er komen. 

Ambitie

Per Film Wijzer heeft de ambitie de Veelkijkers Film Top 10 uit te laten groeien tot dé Publieks Top 10. – Tips en steun zijn welkom!

Kijk hier voor de uitslagen van vorige Veelkijkers Film Top 10’s.

** Per Film Wijzers Veelkijkers Film Top 10. De lijst van waarde. **

PFW_logo: Vuurtoren in donker en mist

Advertentie