ADVERTEERDERS, SPONSORS EN FONDSEN

Sponsors:

* Good2Connect

FOTO Sponsoring Gezocht

Ziet u ook de waarde en het voordeel van de Veelkijkers Film Top 10? Van (de ambiance van) Filmtheaters, aansprekende, oogstrelende en wervende reclame-affiches en promotiekaarten, een filmprijs-evenement, en van deze website? – En ook van de publiciteit die hiermee gepaard gaat? Heeft u vertrouwen in wat nog komen gaat…?!

Per Film Wijzer gelooft in goede ideeën, waardevolle initiatieven en in het bieden van kansen. Daarom bieden wij u de kans om uw ideeën en waarde aan de onze toe te voegen, synergie te creëren en zo een groot publiek ook te laten zien wat úw betekenis is!

– Goed idee? Of wilt u dit initiatief misschien op een andere wijze steunen?

Voor allebei geldt: Graag!

Neemt u dan vrijblijvend contact op met: 

PFW-logo: Vuurtoren in donker en mist

Adres Per Film Wijzer, klik hier

Voeg, indien van toepassing, a.u.b. een link naar uw eigen site toe.

Toelichting

De Veelkijkers Film Top 10 is een serviceproject voor klantenbinding en reclame in Filmtheaters.

Filmtheater Hilversum (pilot) trekt nu meer dan 112.000 bezoekers per jaar, omdat hun ogen en geesten wat willen.

In een filmtheater valt een oogstrelend en inhoudelijk aansprekend affiche van Per Film Wijzer dan ook snel op. Filmtheaters zijn overigens vrij toegankelijk.

In filmtheaters komen mensen dan ook om gewoon iets te drinken, even lekker aan een tafeltje te gaan zitten om een blad te lezen of met een vriend of vriendin te praten. Kostenvrij internetten aan een openbare computer (iMac) of in de wandelgangen een kunstexpositie bekijken – dat kan er ook. Bovendien faciliteren veel filmtheaters daarnaast nog lezingen en andere culturele evenementen. 

Wij lichten u graag in hoe wij een win-win situatie denken te bereiken en hoe de Veelkijkers Film Top 10 kan werken om nog meer mensen naar de bioscoop te trekken en ook vaker! 

ADVERTEREN: Mediabrochure

Triple A-vignet (samengesteld door - alleen - veelkijkers)

Triple A-vignet (samengesteld door – alleen – veelkijkers)

Advertentie