VOORDELEN VOOR STAGIAIR(E)S

** Werken voor Veelkijkers.nl: Dát geeft kansen! **

Neem de regie: verschijn op stage

Waarom Per Film Wijzer?
** Per Film Wijzer slijpt de geest **

Start-ups zijn de vernieuwers onder de ondernemingen. Ze laten zien hoe het beter kan, inspireren en geven de nieuwe economie een boost.

☑ Werken bij een social enterprise, met een bedrijfsmatige aanpak

☑ Een dynamische, creatieve media-onderneming

☑ Een enthousiast, gepassioneerd en ambitieus medewerkersteam dat sterk gelooft in het uitdagende concept, de noodzaak en de toekomst daarvan

☑ Veel eigen verantwoordelijkheid, ruimte voor input, flexibele werktijden

☑ Voldoening! Door het zelf kunnen zijn én aanvullen van een goede kracht in de wereld. Want bij veelkijkers.nl draait alles om goede INHOUD. 

Per Film Wijzer is mede een sociaal initiatief omdat de Founder als geen ander weet dat het een positieve ervaring oplevert wanneer je iets goeds doet voor een ander of deze planeet. Die is daar blij mee. Jij als stagiair(e) hebt daar ook wat aan: het geeft je meer zelfvertrouwen, een bredere kijk op je eigen leefomgeving en leven, en respect voor anderen.

Big deal?!

** “When you’re young, you think good meetings are not so important because many people will follow that connect too.
But later you must say that it wasn’t so”.
[In de film “Before sunset”, scenario: Richard Linklater, Julie Delpy & Ethan Hawke, regie: Linklater, VS 2004]

Maatschappelijke stage

STAGEWINST: Voordelen en stagevergoedingen

Mogelijkheden om je talent, kennis, vaardigheid en creativiteit aan te spreken, te onderhouden, te ontwikkelen en valoriseren. Dat wil zeggen: je kunde tot maatschappelijke waarde brengen door die om te zetten in producten, processen of diensten waar redelijker- en rechtvaardiger-wijs behoefte aan is. En bij ons: voor een groot publiek.

LET OP!: Veelkijkers.nl is een start-up, dus “de klei kan nog gekneed worden” en dat maakt een instap extra interessant! Natuurlijk kun je dan tegelijkertijd, vanaf de start, meewerken aan een goede Missie en dus aan een goed gevoel.

Wat voor “goed gevoel”?

Bij veelkijkers.nl draait alles om het ontdekken, meten, bewaren, beschermen, bevorderen en ontwikkelen van goede INHOUD. Daar een rol in spelen schenkt je het gevoel dat je van betekenis kunt zijn om de wereld een stuk beter achter te laten dan je die aantrof. (En wij van Per Film Wijzer / Veelkijkers.nl, die wel eens “een blauwtje” hebben gelopen, weten dat het beter is te hebben geprobeerd en verloren, dan niet te hebben geprobeerd. – Bovendien weten wij heel zeker dat je ook kunt winnen!).

** Per Film Wijzer creëert waarde **

De functie van stagiair wordt (nog) niet financieel gecompenseerd. Naast de voldoening die “een bijdrage leveren” geeft, bieden we leermogelijkheden, uitdaging en verantwoordelijkheid, boeiende contacten en een gemotiveerd team van vrijwilligers, waaronder professionals. Werk van andere medewerkers wordt vaak openhartig met de groep gedeeld, zodat leren, ook buiten je eigen gebied, en “kruisbestuivingen” binnen bereik komen. Dat biedt nieuwe inzichten, samenwerkingen en carrièrekansen. 

Als medewerker bij veelkijkers.nl ontkom je er niet aan interessante en leerzame gesprekken te voeren. Met “Per Film Wijzer / Veelkijkers.nl” op je cv en/of in je portfolio heb je dan ook iets te pakken wat je levens- en werkbeschrijving echt kruidt: een “spekkie voor het bekkie”. 

Verder krijg je kansen om te laten zien hoe goed je kunt samenwerken. En eveneens om te tonen wat je waard bent in een uitdagende concurrentiestrijd met andere filmprojecten. 

Fair is fair: natuurlijk zullen we je naam en functie op onze website vermelden – onder “Starring”.

Op termijn… wie weet?!…

Bovendien: Tips en uitnodigingen voor leuke en interessante beurzen en evenementen. En kansen om de filmsector (beter) te leren kennen en je netwerk uit te breiden! Evt. ook vrij gebruik van een Apple computer met internetverbinding. Verdere voordelen: afhankelijk van fondsenbijdrage(n). *Voor de fondsenverwerver: provisie! Iedereen: gratis naar de film! Nog verder: alle stagiair(e)s zijn verzekerd tegen ongevallen, diefstal en aansprakelijkheid, en voor rechtsbijstand. 

Mogelijk, net als eerder, tussen 10 sept. – 10 okt. GRATIS duurzaam reizen voor alle medewerkers! Met trein (1e klas), tram, metro en de bus, OV-fiets, OV elektrische fiets, OV elektrische scooter, en Greenwheels deelauto. Zo-nodig ook naar het buitenland… Dan ook gratis toegang tot NS International lounges, NS fietsenstallingen, Q-park P+R terreinen en werk- en vergaderlocaties van de Regus Business Lounges.

Dit recht krijg je ook als je stageperiode in hetzelfde jaar buiten de reisperiode mocht vallen.

Over “reizen” gesproken:

** Veelkijkers.nl weet: Als je iets leert, verplaats je jezelf vooruit **

Pictogram Per Film WijzerLast, but not least, biedt Per Film Wijzer je het meest vooruitstrevende stagecontract wat er is. Daar scheppen wij eer in ! 

VACATURES STAGIAIR(E)S

VACATURES: OPENINGSPAGINA

Advertentie

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s